Holland Festival

De concertprogrammering van het Holland Festival telt twee Boulez-evenementen. Pierre Boulez dirigeert het Mahler Chamber Orchestra in muziek van Schönberg (Verklärte Nacht), Bartók (4 orkeststukken) en Stravinsky (Pulcinella Suite). Pli selon pli van Boulez wordt o.l.v. Reinbert de Leeuw uitgevoerd door Asko Ensemble, Schönberg Ensemble en Barbara Hannigan.

De concertprogrammering van het Holland Festival telt twee Boulez-evenementen. Pierre Boulez dirigeert het Mahler Chamber Orchestra in muziek van Schönberg (Verklärte Nacht), Bartók (4 orkeststukken) en Stravinsky (Pulcinella Suite). Pli selon pli van Boulez wordt o.l.v. Reinbert de Leeuw uitgevoerd door Asko Ensemble, Schönberg Ensemble en Barbara Hannigan.

Mahler Chamber Orchestra: 1 juni 20u30 Muziekgebouw aan ’t IJ res 020 788200; Pli selon Pli: 5 juni 20u15 Concertgebouw Amsterdam Res 020 6718345