Dit is geen seksfeest meer

Dit is geen seksfeest meer Zeker vijf homo’s zijn in Groningen op seksfeesten gedrogeerd en kregen soms met hiv besmet bloed ingespoten. „Pure verkrachting.” pagina 4 en 5 De vangst van de Groningse politie: xtc-pillen en spullen om GHB te maken, waarmee slachtoffers kunnen worden gedrogeerd. Foto Karel Zwaneveld 30052007. Groningen. Nederland. De politie heeft vier mannen aangehouden die op seksfeesten in Groningen homoseksuele mannen, na ze te hebben gedrogeerd, met een injectiespuit hiv-besmet bloed zouden hebben toegediend. Foto: Spuiten en spullen om GHB ( GammaHydroxyButyraat) te maken, een middel dat vroeger werd gebruikt als inslaapmiddel en nu onder de opiumwet valt, wat bij drie huiszoekingen waar de feesten werden georganiseerd is gevonden. Foto Karel Zwaneveld Zwaneveld, Karel

pagina 4 en 5