1 Uit eten met IENS

Coffee Lovers Blanche Dael

Maastricht, Ruiterij 2Telefoon (043) 356 19 44Keuken open 08.00-18.00u., za-zo vanaf 10.00-19.00u.Koffiebar, gemiddelde prijs drie gangen à la carte 15,00 euroCategorie: lekker lunchen

Koffieliefhebbers drinken de lekkerste koffie van Maastricht in deze strak vormgegeven koffiezaak met een young and ambitious-sfeer. De hoofdzakelijk Italiaans getinte lunchkaart verrast. Favoriet daarop is de Foccacio di Parma. Daarnaast vinden grote stukken zelfgemaakte wortelcake, brownies en cheesecake gretig aftrek. De take-away biedt uitkomst voor werkend volk.

goed | Voor de cappuccino coffee-lovers kun je mij ’s nachts wakker maken! Het ontbijt voor nog geen 10 euro is super lekker. Ook de lunch is prima, luxe broodjes die erg smaakvol maar ook prijzig zijn. Trendy tent en hippe bediening die hard werken want het is altijd druk maar dat neem ik voor lief. (06-05-2007 D. de J. te Beneden Leeuwen)

uitstekend | Ja, het duurt soms lang, maar who cares? De zaak ziet er fantastisch uit, de broodjes zijn heerlijk en de koffie smaakt altijd. Super hip en lekker! (13-03-2007 A. M. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens