Youtube-ster Esmée zingt voor Justin Timberlake

Amsterdam, 30 mei. De achttienjarige Esmée Denters, het Nederlandse meisje dat wereldberoemd werd door video`s van zichzelf op filmpjeswebsite Youtube te zetten, heeft beelden van een zangsessie met Justin Timberlake op internet gezet. Twee maanden geleden was Denters door de ster uitgenodigd om in een studio in Londen komen zingen. Te zien is hoe Denters `What Goes Around`, een recente hit van Timberlake, zingt. De Amerikaanse beroemdheid begeleidt haar op piano en zingt de achtergrondstem. De zanger was onder de indruk: ”Ze zingt mijn liedje beter dan ik”, zegt hij in het videofilmpje. Of Denters gaat samenwerken met Timberlake is nog onduidelijk. Deze week werd bekend dat de artiest een eigen platenlabel heeft opgericht. Op 16 juni geeft hij een concert in de Amsterdam Arena.