Vissersnet redt migranten

Vissersnet redt migranten lampedusa. Een groep van 27 Afrikaanse migranten wist zich, nadat hun schip voor de kust van Malta was gezonken, te redden op een visnet waarmee tonijn wordt gevangen. Ze bivakkeerden drie dagen op het net, omdat de Maltese visser hen niet aan boord wilde laten. Hij vreesde daarmee zijn lading tonijn op het spel te zetten. Zaterdag redde een Italiaans marineschip de migranten. Foto AP / Italiaanse Marine ** RESENDING FOR IMPROVED QUALITY ** A picture taken Saturday, May 26, 2007, and released by the Italian Navy Tuesday, May 29, 2007, showing a group of 27 immigrants hanging on a tuna fishing net after their boat sank off the coast of Malta. The immigrants, coming from Africa, were rescued by an Italian Navy ship Saturday, May 26, 2007, and carried to the Sicilian island of Lampedusa, Italian Navy said. (AP Photo/Italian Navy, HO) ** NO SALES ** tonijnvisserij Associated Press