correcties & aanvullingen

Deense brug

De foto bij het artikel Immigratiewet omzeilen via ‘liefdesbrug’ (25 mei, pagina 4) toont niet, zoals het onderschrift luidt, de Sontbrug tussen Denemarken en Zweden. De afgebeelde brug is die over de Kleine Belt, tussen Jutland en het eiland Funen.

België

Bij het artikel Wallonië vreest Vlaamse favoriet (29 mei, pagina 5) ontbrak de naam van de auteur. De reportage is van de hand van onze Brusselse correspondent Jeroen van der Kris.

Foto Iggy Pop

De foto van Iggy Pop bij het artikel Pinkpop als vanouds: met regen, zonder veel verrassing (29 mei, pagina 8) is gemaakt door Maarten Hartman en niet door Isabel Nabuurs.

Albert Buisman

In het interview ‘Het gaat niet om winnen, maar om winst boeken’ (26 mei, Bijlage Thema, pagina 3), staat dat de sportpedagoog dr. Albert Buisman afscheid nam als hoogleraar van de Universiteit Utrecht. Hij was daaraan verbonden als hoofddocent.