7 Sokken kopen

Online sokkenwinkel www.herensokken.nl prijs varieert, excl. 3,50 euro verzendkosten

Online sokkenwinkel

www.herensokken.nl prijs varieert, excl. 3,50 euro verzendkosten

De trend om herensokken met afbeeldingen van tekenfilmfiguren als Barney Rubble van The Flintstones of Ollie B. Bommel te dragen, lijkt nu echt voorbij. Gelukkig maar. Op de website www.herensokken.nl zijn de cartoonsokken helemaal niet meer verkrijgbaar. Wel kun je via deze site wandelsokken, hardloopsokken, sokken tegen zweetvoeten, sokken voor zittende beroepen, sokken voor de gevoelige huid en kniekousen in allerlei kleuren en patronen bestellen. Is het aanbod op de internetpagina te groot? Op de site staat een heuse sokkenhulp tot je beschikking. Een tip: bestel de sokken van voorkeur per drie paar. Op die manier hoef je geen verzendkosten te betalen. Bijkomend voordeel: de bestelling wordt verstuurd in een envelop die door de brievenbus past. Je hoeft dus niet naar het postkantoor om het pakketje af te halen. (RH)

Met bijdragen van Renée Heidekamp, Carola Janssen, Hans Moll en Marleen Luijt