6 Frisbeeën

Flashlight frisbee Oa. te koop bij Bever Zwerfsport, importeur Homeij, 37,50 euro

Flashlight frisbee

Oa. te koop bij Bever Zwerfsport, importeur Homeij, 37,50 euro

Frisbees zijn commercieel gepimpte kampeerbordjes om mee te gooien. De goedkoopste bordjes dragen het logo van een bedrijf en zijn van een slap soort plastic. Het beste gaan deze frisbees samen met een hond. Serieus kan je ze niet nemen. Maar een goede worp en een speelse vang blijven een lust voor het oog. De goede frisbee is groot en hard en hoort thuis in handen van ervaren werpers en ontvangers. Een goede frisbee is niet goedkoop. Homeij importeert een werpschotel van bijna veertig euro. Wat deze frisbee duur maakt is het huwelijk met een ledje. Niet zomaar een lichtje maar een van kleur veranderend licht. Dit is een nachtgein frisbee. Perfect om ’s avonds in tuin of op straat mee te werpen. Deelnemers moeten dan wel zelf ook een licht dragen. Anders hol je met z’n allen naar hetzelfde punt toe om de Flashlight frisbee te vangen. (HM)