5 BEWEGEND BEELD

BeamLab#4 Amsterdam: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179. Aanvang: 20.00u. Entree: gratis. Inl: www.beamlab.nl BeamLab – platform voor bewegend beeld – brengt videokunstenaars, vj’s, filmmakers, gameontwikkelaars en reclamemakers enerzijds en fabrikanten, ontwikkelaars, afnemers, technici en producenten van audiovisuele apparatuur anderzijds bij elkaar. Vanavond met Dadara, Captain Video, Made in da Shade, The Blue Noise Department, Blendid, Captain Video en de UvA, onder leiding van Inge Willems en Ali Haselhoef. Een avond bewegend beeld

BeamLab#4

Amsterdam: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179. Aanvang: 20.00u. Entree: gratis. Inl: www.beamlab.nl

BeamLab – platform voor bewegend beeld – brengt videokunstenaars, vj’s, filmmakers, gameontwikkelaars en reclamemakers enerzijds en fabrikanten, ontwikkelaars, afnemers, technici en producenten van audiovisuele apparatuur anderzijds bij elkaar. Vanavond met Dadara, Captain Video, Made in da Shade, The Blue Noise Department, Blendid, Captain Video en de UvA, onder leiding van Inge Willems en Ali Haselhoef.