4 schrijver

BorderKitchen: Dave Eggers Crossing Border organiseert een BorderKitchen met de Amerikaanse schrijver Dave Eggers, bekend van de wereldwijde bestseller Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit (2000). Hij wordt geïnterviewd in het Engels en vertelt over zijn non-fictieroman Wat is de Wat, die het verhaal vertelt van de Soedanese vluchteling Valentino Achak Deng, die terechtkomt in de Verenigde Staten. Dave Eggers wordt vanavond vergezeld door Achak Deng. Eggers vertelt over ‘Wat is de Wat’ Amerikaanse schrijver

BorderKitchen: Dave Eggers

Den Haag: Stella Den Haag. Tijd: 20.00u. Entree: 5 euro. Res: 070-3462355; info@borderkitchen.nl

Crossing Border organiseert een BorderKitchen met de Amerikaanse schrijver Dave Eggers, bekend van de wereldwijde bestseller Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit (2000). Hij wordt geïnterviewd in het Engels en vertelt over zijn non-fictieroman Wat is de Wat, die het verhaal vertelt van de Soedanese vluchteling Valentino Achak Deng, die terechtkomt in de Verenigde Staten. Dave Eggers wordt vanavond vergezeld door Achak Deng.