1 Uit eten met IENS

Open

Rotterdam: Jacobusstraat 215 Telefoon (010) 213 62 57Keuken open 12.00-21.30, vrij-za 12.00-22.00, zo 13.00-21.30Mediterraan, gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 18,00 euroCategorie: lekker lunchen

De tosti met mozzarella, tomaat en olijf op een dikke bruine boterham is niet te versmaden. Het broodje gerookte kip met avocado en een latte vormen een perfecte lunch. De clubs zijn groot. Kortom: enthousiaste reacties op Open. De kaart laat veel broodjes en salades zien en ’s avonds kun je er terecht voor een pasta met een glas rosé. De bediening is vriendelijk, maar enigszins traag.

uitstekend | Prima locatie voor een broodje of een lekkere salade. Alles stond snel op tafel en de bediening was prima, ook de ouderwetse drop-salmiaklollies die we kregen, werden in dank afgenomen. Zeker voor herhaling vatbaar! (06-05-2007 N. W. te Rotterdam)

goed | Met een groep collega’s hier gegeten. Diverse sandwiches en salades werden neergezet; erg lekker en goed verzorgd. Zeker niet lang hoeven wachten, waarschijnlijk omdat we hadden gereserveerd. De cappuccino die we later bestelden was wel lauw. (22-03-2007 E. B. te Rotterdam)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens