1 Schema maken

Callantsoog, 23 mei 2007. WEERBAARHEIDSTRAINING. Een instelling uit Ermelo houdt langs de kust een trektocht. Het is de bedoeling om de dames te leren omgaan met zware bepakking zodat zij in het dagelijks leven daar ook profijt van zullen hebben.foto Martin Mooij Voor een wandeling gebruik je voortaan ook Google. Foto Martin Mooij Mooij, Martin

Trainingsschema

www.mapmyfitness.com

Zelden zo veel reacties gekregen op een tip als over ‘Map my run’. Je eigen looproute intekenen op een Google-kaart, meteen zien hoe lang die is, ’m delen met anderen en snel uitrekenen wat je gemiddelde snelheid is. Iedereen zat op zo’n toepassing te wachten, leek het wel. Map my run is nu compleet gepimpt en uitgebreid en het mooie is dat al die nieuwe functionaliteit de overzichtelijkheid niet in de weg zit. Map my run maakt nu met vier andere sporten deel uit van Map my fitness. Naast renners komen ook wandelaars, trekkers, triatlonatleten en fietsers aan hun trekken. Op elk van de vijf zustersites kun je je eigen trainingsschema aanmaken en een dagboek bijhouden. Met een formuliertje geef je aan hoe je je voelt, hoe lang en lekker je geslapen hebt, hoe het met je motivatie zat en wat voor weer het was. Dat laatste hoef je binnenkort niet meer handmatig in te voeren, maar leidt het programma af uit je locatie. Nog steeds kun je je favoriete routes uploaden en zoeken naar die van anderen. Niet alleen naar renrondjes, maar ook op kano-, paardrij-, skate- of hondenlooproutes bijvoorbeeld. Bikini, here I come! (CJ)