6 Spel

Het Peniskwartet http://tinyurl.com/3abdef „Mag ik van jou de peniskoker?”

Het Peniskwartet

http://tinyurl.com/3abdef

„Mag ik van jou de peniskoker?” „Nee, heb ik niet. Mag ik van jou dan van ‘soorten penissen’ de micropenis?” Leuk, een spelletje kwartet. Alhoewel je dit spel liever niet wilt spelen als je aan het eten bent of als je het niet zo hebt op piemels. Ze komen in alle vormen en maten voorbij. Klein (meer bal dan penis), groot (met een knoop erin), stijf, slap, besneden, als kunstobject en in de sneeuw (in de categorie ‘bizar!’). Vrouwonline stond de hele maand mei in het teken van de penis. Dit kwartetspel kan je op hun site downloaden, uitprinten en uitknippen. Wees er snel bij, aangezien de maand mei bijna ten einde is. Verder kan je op vrouwonline.nl het penisalfabet erop naslaan (de F is van fimosis: de voorhuid van de penis kan niet naar achteren getrokken worden), een penismannetje pimpen en in Haar penisboek van Goedele Liekens bladeren. Of, als je even genoeg hebt van piemels, in Het vaginaboek. (ML)