4 FILM

Shortbus Rotterdam: Erasmus Universiteit, Zaal B4, Woudestein. Tijd: 19.30u. Inl: www2.eur.nl/studium Komische seksproblemen in New York. Homostel Jamie en James hebben na vijf jaar ineens relatietherapie nodig. Die krijgen ze van Sofia, die door haar man Rob in alle standen wordt genomen maar desondanks nog nooit een orgasme heeft gehad en daar totaal van in paniek raakt. In de heftige (homo)seksclub Shortbus gaat ze op zoek naar hulp en als ze ergens van orgasmen weten, dan daar wel. Regie: John Cameron Mitchell, VS, 2006. Met o.a. Sook-Yin Lee, Paul Dawson. Op zoek naar een orgasme

Shortbus

Rotterdam: Erasmus Universiteit, Zaal B4, Woudestein. Tijd: 19.30u. Inl: www2.eur.nl/studium

Komische seksproblemen in New York. Homostel Jamie en James hebben na vijf jaar ineens relatietherapie nodig. Die krijgen ze van Sofia, die door haar man Rob in alle standen wordt genomen maar desondanks nog nooit een orgasme heeft gehad en daar totaal van in paniek raakt. In de heftige (homo)seksclub Shortbus gaat ze op zoek naar hulp en als ze ergens van orgasmen weten, dan daar wel. Regie: John Cameron Mitchell, VS, 2006. Met o.a. Sook-Yin Lee, Paul Dawson.