1 Uit eten met IENS

L’Incontro

Amsterdam, Amstelveenseweg 71Telefoon (020) 400 41 02Keuken open 11.00-23.00u.Italiaans, gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 20,00 euroCategorie: lekker lunchen

Er zijn er die moeten denken aan een duizend-en-één-Italiaan op de boulevard in Lloret de Mar. De meeste gasten komen echter regelmatig terug om lekker verwend te worden door Roberto. Hij is enthousiast over zijn eten en dat werkt aanstekelijk. Authentiek Italiaanse gerechten, mooie producten en een verrukkelijk samengesteld menu voor weinig geld. L’Incontro is elk dag zowel voor de lunch als diner open.

uitstekend | Afgelopen Koninginnedag tweemaal gegeten. Lunch: Ravioli gevuld met truffel geserveerd met lichte tomatensaus, rucola en aan tafel geraspte goede parmezaan. Alle gerechten waren geweldig, super bediening en ja, het interieur is niet alles. (03-05-2007 P. B. te Amsterdam)

slecht | Helaas was dit restaurantje niet zo goed als we hadden verwacht. Het duurde lang voordat de bestelling werd opgenomen en vervolgens ruim 3 kwartier voordat de gerechten er waren. De ham op de pizza was taai en de pasta ricciole smaakte naar olie. (24-04-2007 R. B. te Almere)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens