Podje gamen

Voor het maken van een podcast heb je weinig nodig. In feite zijn een computer, audioapparatuur en een website voldoende. De moeilijkheid blijkt te zijn: het trekken van vaste bezoekers. Dus zijn het vooral de professionele radioprogramma’s die goed lopen als podcasts. Toch is het leuk om juist op zoek te gaan naar de liefhebbers die vol passie en met vaste frequentie een podcast maken, zonder dat ze er werkelijk aan verdienen.

Een goed voorbeeld is Podje gamen van Jim Vorwald, een fanatieke gamer die de laatste ontwikkelingen op het gebied van games voor Playstation, Xbox, Nintendo en Wii nauw in de gaten houdt. Inmiddels is hij toe aan zijn 75ste aflevering en heeft hij een vaste schare luisteraars. In de meest recente uitzending aandacht voor filmgames Spider-Man en de derde Pirates of the Caribbean.

Marjolein Marchal

Abonneer je op deze podcast via podjegamen.nl