Lekker Vies, drol

Door het verhaal van die drol van koek werden we misselijk en moesten we bijna overgeven. Toen bedachten we dat wij wel eens iets eten wat onze moeder maakt en dat lijkt precies op overgeefsel. We vinden het vet lekker, maar het ziet er afgrijselijk beroerd uit. We vroegen hoe ze het maakt. Ze doet het zo; een blok tahoe koken en spinazie en knoflook. Dan samen in een pan. Dan met de staafmixer klein maken en er kerrie over strooien. Dat ziet er nog viezer uit dan een drol, maar het is vast lekkerder dan jouw recept, lijkt ons, hoor. Onze moeder maakt ook wel eens dingen die er heel oké uitzien, maar die vreselijk vies smaken. Meestal lusten wij het dan niet, maar onze vader en moeder vinden het dan heerlijk. Dat hoeft verder niemand te weten.

Kookreactie van Karel en Michiel As, 14 jaar, uit Leeuwarden.