1 Uit eten met IENS

Voorbij het Einde

Amsterdam: Sumatrakade 613Telefoon (020) 419 11 43Keuken open 18.30-23.00, lunch op afspraak, zo-di alleen voor groepen min. 25 personenFrans, gemiddelde prijs drie gangen à la carte 43,00 euroCategorie: aan het water

Een gaaf en eigentijds decor dat past bij de omgeving maakt dit restaurant voor velen een must see. Over de meeste gerechten wordt in overtreffende trap gesproken; een enkel gerecht valt een beetje tegen, zoals de garnalenmousse met zalm. Relatief prijzig, zeker gezien de kleine porties. Voor de één een favoriet, voor de ander is een eenmalig bezoek voldoende.

uitstekend | We hebben met een gezelschap van 10 personen zeer genoten van het viergangenmenu. Vooraf werden we al verwend met een uitstekende amuse van zeevruchtjes. De gerechten waren met zorg bereid. We zullen ze hier niet beschrijven, het beste is zelf hier naartoe te gaan en te ervaren hoe goed de kwaliteit is. (28-04-2007 H. D. te Amsterdam)

goed | Mooie plek aan het IJ, goede bediening en lekker eten. De borden zijn mooi opgemaakt. Enige minpunt was de kaasplank. Inspiratieloos samengesteld. (13-04-2007 F. B. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens