who’s next vandaag op tv

Ali B, rapper. Ghana heeft altijd een bloeiende muziekscene gehad. Presentator Monique Snoeijen vraagt Ali B, zelf een rapper met een boodschap, wat hij vindt van hiplife, Ghanese rapmuziek met teksten over sociaal onrecht. En wat is hem opgevallen in nrc.next? RTL Z: 13.40, 17.45, 00.10 uur en de hele dag op nrc.nl en rtl.nl Ali B., rapper Foto NRC H'Blad, Maurice Boyer 031029 Boyer, Maurice

Ali B, rapper. Ghana heeft altijd een bloeiende muziekscene gehad. Presentator Monique Snoeijen vraagt Ali B, zelf een rapper met een boodschap, wat hij vindt van hiplife, Ghanese rapmuziek met teksten over sociaal onrecht. En wat is hem opgevallen in nrc.next?

RTL Z: 13.40, 17.45, 00.10 uur en de hele dag op nrc.nl en rtl.nl

Gisteren zei Cor Boonstra: „Wat een schijnheiligheid en dédain van Balkenende dat hij Bos in de Kamer het kabinetsbeleid van vorig jaar liet uitleggen.”