Na de raketten

Na de raketten Gaza. Een Palestijns meisje zoekt naar persoonlijke bezittingen in haar huis in het vluchtelingenkamp Jebaliya, dat werd getroffen door een Israëlische raket. Bij de beschieting van het vluchtelingenkamp in het noorden van de Gazastrook, kwamen gisteren vier militanten van de Islamitische Jihad en een strijder van Hamas om het leven. Zondag laaide het geweld tussen Israël en de Palestijnen weer op. Israël bestookt Hamas in de Gazastrook om een eind te maken aan Palestijnse aanvallen met Qassamraketten. De gematigde Palestijnse president Mahmoud Abbas en Hamaspremier Ismail Haniyeh proberen een staakt-het-vuren met Israël te bereiken. Foto AP/Hatem Moussa A shaft of sunlight illuminates the scene as a Palestinian girl looks through her family's belongings at their house that was damaged in a Israeli missile strike, in the Jebaliya refugee camp, northern Gaza Strip, Wednesday, May 23, 2007. Moderate Palestinian President Mahmoud Abbas and Prime Minister Ismail Haniyeh of Hamas made a new push Wednesday to restore a cease-fire with Israel that had collapsed under a barrage of Hamas rocket fire.(AP Photo/Hatem Moussa) Associated Press

Een Palestijns meisje zoekt naar persoonlijke bezittingen in haar huis in het vluchtelingenkamp Jebaliya, dat werd getroffen door een Israëlische raket. Bij de beschieting van het vluchtelingenkamp in het noorden van de Gazastrook, kwamen gisteren vier militanten van de Islamitische Jihad en een strijder van Hamas om het leven.

Zondag laaide het geweld tussen Israël en de Palestijnen weer op. Israël bestookt Hamas in de Gazastrook om een eind te maken aan Palestijnse aanvallen met Qassamraketten. De gematigde Palestijnse president Mahmoud Abbas en Hamaspremier Ismail Haniyeh proberen een staakt-het-vuren met Israël te bereiken.