6 Winkelen

Voor elke gelegenheid één

Zonnebrillen kopen

www.meyestyle.nl, prijzen variëren van 63 tot 266 euro

Zonnebrillen zijn eigenlijk net als handtassen en schoenen. Je kan er nooit genoeg van hebben. Bij elke outfit past wel weer een andere bril. Dankzij www.meyestyle.nl hoef je niet langer stad en land af te struinen naar net die ene zonnebril die perfect bij je nieuwe shirtje past. Vanuit huis kan je het uitgebreide aanbod op de website doornemen. Zo kan je onder andere een sportief model, een hip montuur of een bril met gekleurde glazen bestellen. Ook heeft de internetpagina brillen voor kinderen te koop. Een aanrader is de Meye Sale categorie. Hier kan je afgeprijsde brillen vinden. Geen overbodige luxe aangezien de brillen behoorlijk prijzig zijn. Maar dan loop je wel rond met een heuse designerbril van Burberry, D&G, Prada, Ray-Ban of Versace. Want nu iedereen op vakantie een goed lijkende nepper kan scoren, zijn die een beetje passé. (RH)