4 MUZIEK

De Limburgse punkband Heideroosjes speelt alweer 18 jaar in dezelfde bandbezetting. Het nieuwe album draagt de titel Chapter Eight, The Golden State en staat vol met scherpe teksten en een muzikale cocktail van punk, rock, metal en een vleugje folk. De opnames vonden plaats in Los Angeles, onder leiding van producer Cameron Webb (o.a. Motörhead, Limp Bizkit). Er is verder een gastbijdrage van Motörhead-voorman Lemmy Kilmister op te vinden. In het voorprogramma punkrockband Harries ’89. Heideroosjes in Breda © John Klijnen / De Heideroosjes, Reuver 2003. No photograph or digital file may be reproduced, cropped or modified (digitally or otherwise), and its caption may not be altered without prior written agreement from the photographer. tel: 043-3615850 Mob: 06-51089390 Naamsvermelding verplicht, publicatie zonder toestemming auteur niet toegestaan! Klijnen, John

Heideroosjes

Breda: Mezz. Tijd: 21.00u. Entree: 12 euro, of 11 euro via www.mezz.nl

De Limburgse punkband Heideroosjes speelt alweer 18 jaar in dezelfde bandbezetting. Het nieuwe album draagt de titel Chapter Eight, The Golden State en staat vol met scherpe teksten en een muzikale cocktail van punk, rock, metal en een vleugje folk. De opnames vonden plaats in Los Angeles, onder leiding van producer Cameron Webb (o.a. Motörhead, Limp Bizkit). Er is verder een gastbijdrage van Motörhead-voorman Lemmy Kilmister op te vinden. In het voorprogramma punkrockband Harries ’89.