1 Wijsheden

Levensvragen

www.lifetips.com

Het is cliché, maar wel waar: de ervaring leert. Daarom zijn de bijna 10.000 adviezen van experts op het overzichtelijke lifetips.com ook zo handig. In klare taal beantwoorden ze de meest uiteenlopende vragen. Van waar je op moet letten bij het uitzoeken van een beha, tot en met het afsluiten van een levensverzekering. Sommige goeroes hebben voor het onderwerp doorgeleerd, maar veel zijn ervaringsdeskundigen. Met de zomer in het vooruitzicht: hoe maak je je kampeerstek ‘beervrij’? Niet van toepassing in de Achterhoek, maar als je ruigere plekken opzoekt: bewaar je eten in speciale bussen die beren onmogelijk open kunnen krijgen. Voedsel hoog in de bomen bewaren werkt niet. Andere tips zijn minder praktisch, maar geven advies over belangrijke levensvragen. Hoe weet je of je je ware liefde hebt gevonden? Als je na een halfjaar de sigaretten van Mr. Right wél vindt stinken of als je het ineens irritant vindt dat Mrs. Perfect je constant op taalfouten wijst, weet je dat het slechts een verliefdheid was. Bewaar de beste tips in een persoonlijk bestand of laat ze afdrukken in je eigen ‘levenshandboek’. (IdV)