1 Uit eten met IENS

Dok West

Hellevoetsluis: Burgemeester van der Jagtkade 2Telefoon (0181) 233 555Keuken open 12.00-22.00u.Mediterraan, gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 33,00 euroCategorie: aan het water

Dok West is gelegen aan de jachthaven in de oude vesting van Hellevoetsluis. Een lange open haard en een nog langere rode bank creëren een warme sfeer in deze strak opgezette zaak. Ook deze dochter van de Rotterdamse La Stanza-dynastie zet een goede kwaliteit neer. Creatieve keuken, mooie presentatie van gerechten en zeer vriendelijke bediening. Een aanwinst voor deze regio.

uitstekend | Ik ben hier nu een paar keer geweest en ik moet zeggen: ik heb nog nooit zo lekker gegeten als in Dok West! Weer eens iets anders dan een biefstukje in pepersaus. Leuke bediening en een gezellige sfeer. Echt een aanrader. (31-03-2007 C. M. te Vlaardingen)

uitstekend | Van het weekend heerlijk genoten in Dok West. Vooraf malse carpaccio met een geweldige dressing van truffel. Als hoofd op de huid gebakken rode mul met een kunstwerk van garnituur; verrukkelijk! En als nagerecht altijd lekkere crème brûlée. (06-03-2007 P. B. Spijkenisse)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens