6 Bericht

Baby geboren? Zet het online Baby door Vincent van Gogh

Familieberichten

www.sibbelink.nl

Soms ontstaan de beste ideeën dankzij een mopperende moeder. Neem sibbelink.nl. Bedenker Taco Dolleman had zijn moeder aan de lijn. Mevrouw Dolleman mopperde: ze woont in Frankrijk en krijgt – omdat de post naar het adres in Nederland gaat – ieder geboorte-, huwelijks- of overlijdensbericht maanden na dato. Met als gevolg dat een kind al kruipt als mevrouw Dolleman ontdekt dat het überhaupt geboren is. ‘Kan daar niet iets op verzonnen worden?’ had ze gevraagd. Ja, had haar zoon geantwoord, dat kan. Sibbelink.nl is een website voor familieberichten. Huwelijk? Ontwerp je eigen aankondiging en stuur de link door naar iedereen die het weten moet. De site zit nog in de (gratis) beginfase, dus de berichten zijn in één oogopslag te overzien. Maar wanneer in de toekomst iedereen sibbelink.nl heeft ontdekt, zal mevrouw Dolleman geen enkel geboren kind meer missen. (AM)