5 FILM

Eternal Sunshine of the Spotless Mind – met inleiding Utrecht: Louis Hartlooper Complex. Tijd: 19.00u. Entree: 7/5 euro. Res: 030-2320450; www.hartlooper.nl De filmcyclus over ‘het onbewuste’ van de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalyse en het Nederlands Psychoanalytisch Genootschap wordt afgesloten met de Oscarwinnende film Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Michel Gondry, 2004). Met een ingetogen Jim Carrey en een extraverte Kate Winslet die elkaar uit hun geheugen laten wissen.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind – met inleiding

Utrecht: Louis Hartlooper Complex. Tijd: 19.00u. Entree: 7/5 euro. Res: 030-2320450; www.hartlooper.nl

De filmcyclus over ‘het onbewuste’ van de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalyse en het Nederlands Psychoanalytisch Genootschap wordt afgesloten met de Oscarwinnende film Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Michel Gondry, 2004). Met een ingetogen Jim Carrey en een extraverte Kate Winslet die elkaar uit hun geheugen laten wissen. Inleiding: psychoanalyticus Thijs de Wolf.