4 DANS

Mr. Sandman door C-SCOPE Den Haag: Theater Zwembad de Regentes. Tijd: 20.30u. Res/inl: 070-3637798; www.deregentes.nl C-Scope bouwt zandkastelen in een dansvoorstelling gecombineerd met beeldende, grafische en toegepaste kunst, muziek en percussie. Oprichtster Cora Bos-Kroese maakt een kader waarin internationale kunstenaars improviseren: ijs-, zand- en kartonkunstenaar Lars Borst, dansers Natasa Novotna, Pierre Pontvianne Eline Tan en Jochum de Boer, zanger/acteur Andrea de Luca, percussionist John Hollenbeck en fotograaf en soundscape artist Joris-Jan Bos. C-Scope bouwt zandkastelen

Mr. Sandman door C-SCOPE

Den Haag: Theater Zwembad de Regentes. Tijd: 20.30u. Res/inl: 070-3637798; www.deregentes.nl

C-Scope bouwt zandkastelen in een dansvoorstelling gecombineerd met beeldende, grafische en toegepaste kunst, muziek en percussie. Oprichtster Cora Bos-Kroese maakt een kader waarin internationale kunstenaars improviseren: ijs-, zand- en kartonkunstenaar Lars Borst, dansers Natasa Novotna, Pierre Pontvianne Eline Tan en Jochum de Boer, zanger/acteur Andrea de Luca, percussionist John Hollenbeck en fotograaf en soundscape artist Joris-Jan Bos.