1 Uit eten met IENS

Brasserie Bakboord

Almere: Veerkade 10Telefoon (036) 540 40 40Keuken open 12.00-21.00u.Frans, gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 33,00 euroCategorie: aan het water

Deze mooie plek aan de haven, op de Veerkade, is voor Almere-bezoekers een must! Op het in het water gelegen terras kun je zomers heerlijk lunchen en dineren. Het eten is helaas niet erg origineel, maar dat wordt goedgemaakt door de vriendelijke bediening die kennis heeft van de wijnen en van de verrassende gerechten. Zowel in de winter als in de zomer is dit restaurant een bezoekje waard.

uitstekend | Laatst hier gegeten met mijn moeder en mijn man na een weekendje klussen. Heerlijk, en de wijn was ook uitstekend. Goede gerechten buiten de kaart om. De inrichting is sober maar smaakvol. Het gaat duidelijk om het eten en niet om de omgeving. Het water is natuurlijk heel leuk met al die lichtjes. (23-04-2007 D. van V. te Hillegom)

goed | Mooi gelegen aan het water, vooral zomers heb je een mooi uitzicht. Je kunt hier goed eten, ze hebben heerlijke visgerechten en lekkere wijnen. De bediening is overigens goed. (15-04-2007 N. S. te Almere)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens