who’s next.

who’s next. Gast is Rita Verdonk, Tweede Kamerlid voor de VVD. John Wood gaf zijn carrière op bij Microsoft en zette in Afrika en Azië een netwerk van scholen op. Wat vindt Verdonk, als woordvoerder onderwijs, van deze wereldverbeteraar? Hans Sibbel (Lebbis) zei gisteren: „Balkenende was niet eens aanwezig bij het cruciale debat rond Rita Verdonk. Wat een flutgozer.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40, 17.45 en 00.00u. op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl. who’s next Rita Verdonk, Tweede Kamerlid (VVD) John Wood zette in Afrika en Azië een netwerk van scholen op. Presentator Monique Snoeijen vraagt Verdonk wat zij, als woordvoerder onderwijs, vindt van deze wereldverbeteraar. RTL Z: 13.40, 17.45, 00. uur en de hele dag op nrc.nl en rtl.nl Gisteren zei Hans Sibbel : „Balkenende was niet eens aanwezig bij het cruciale debat rond Rita Verdonk. Wat een flutgozer.” DenHaag:10.3.4 Minister Rita Verdonk. foto NRC Handelsblad, Roel Rozenburg Rozenburg, Roel

Gast is Rita Verdonk, Tweede Kamerlid voor de VVD. John Wood gaf zijn carrière op bij Microsoft en zette in Afrika en Azië een netwerk van scholen op. Wat vindt Verdonk, als woordvoerder onderwijs, van deze wereldverbeteraar?

Hans Sibbel (Lebbis) zei gisteren: „Balkenende was niet eens aanwezig bij het cruciale debat rond Rita Verdonk. Wat een flutgozer.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40, 17.45 en 00.00u. op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl.