Overige Films

Problem Child (Denis Dugan, 1990, VS). Succesvolle maar makkelijke klucht over geadopteerd weesjongetje (Michael Oliver) dat al menig pleeggezin heeft verwoest. Verder met John Ritter en Jack Warden. Veronica, 19.05-20.30u.

Scary Movie (Keenan Ivory Wayans, 2000, VS). Succesrijke horrorparodie citeert zo vulgair mogelijk vele griezelklassiekers, onder meer het hierna uit te zenden Scream (zie ook Film van de Dag). Veronica, 20.30-22.05u.

The Bunker (Rob Green, 2001, GB). Een groep Wehrmachtsoldaten vlucht aan het eind van WO II een tunnelstelsel in om de oprukkende geallieerden te ontlopen. Eenmaal ondergronds vallen ze ten prooi aan een onzichtbare kracht. Zijn het geesten uit een ver verleden, psychologische trucs van de vijand of hun schuldgevoelens? Het verdienstelijke regiedebuut van Rob Green werd nooit in Nederland uitgebracht. BBC 1, 0.35-2.05u.