Adriaanse denkt over Feyenoord

Co Adriaanse (59) beslist eind deze week of hij de opvolger wordt van Erwin Koeman als trainer van voetbalclub Feyenoord. Dat heeft zijn woordvoerder Willem Zeijlmans gisteren laten weten.

„Co wil zich niet laten opjagen”, zei Zeijlmans. „Maar hij weet natuurlijk ook wel dat Feyenoord geen maand kan wachten. Hij heeft waarschijnlijk deze week nog nodig om enkele zaken te bekijken en te bedenken. Ik denk dat hij er eind deze week uit is.”

Volgens de voormalige pr-man van AZ is van concrete belangstelling vanuit Engeland – Manchester City zou interesse hebben – geen sprake. „Hij is niet officieel benaderd door welke club dan ook.”

Zeijlmans bevestigde dat Adriaanse intussen voor de tweede keer contact heeft gehad met Feyenoord. „Dat was een kort telefonisch onderhoud met technisch manager Peter Bosz. Hij wilde even het contact warm houden en bovendien enkele antwoorden geven op een paar vragen die Co had. Het is nu een kwestie van afwachten.” (ANP)