6 T-shirt

Duidelijke boodschap: I hate your kids

Anti-kinderenshirt

Via http://shop.gawker.com, 19,99 dollar, plus 7 dollar verzendkosten

Fijn even bijkletsen in een café, op een vrije dag? In stilte de krant lezen bij een fijne kop koffie op een terras in de zon? Vergeet het maar. Dat had een kolonie ex-yuppies met hun kroost ook al bedacht. Lekker met een groep vrienden en ‘de kids’ uitgebreid lunchen en bijpraten, leek het plan. Maar kinderen houden niet van lunch. En ook niet van bijpraten. Dus wordt er gejengeld, gerend, over de vloer gedweild, andere gasten gepest en van tijd tot tijd een grote scheur opengetrokken om de stembandjes te testen. Misschien een idee om naast rookvrije ruimtes ook kindvrije cafés in te stellen? Om nog maar te zwijgen van het leger bugaboo’s dat consequent de weg verspert in smalle boetiekjes of het fietspad blokkeert. Als een kwade blik richting de ouders niet meer helpt, is dit T-shirt een goed idee. Gegarandeerd een kindloze radius om je heen. (OvD)