1 Uit eten met Iens

Jours

Oudegracht 74, UtrechtTelefoon (030) 230 21 43Keuken open 17.00-22.30u., ma. geslotenMediterraan, gem. prijs driegangenmenu à la carte 28,00 euroCategorie: Aan het water

Eindelijk weer een tent in Utrecht waar je voor een normaal bedrag echt uit eten kunt. Alles is bovengemiddeld van kwaliteit en mooi opgemaakt; erg leuk dat de mogelijkheid bestaat verschillende amuses te bestellen naast de gewone voorgerechten. Van buiten ziet het er niet echt uitnodigend uit, maar binnen is het leuk, een combinatie van strak en kitscherig, trendy, maar niet te hip.

goed | Onlangs hier met zijn tweeën gegeten. Leuk dat je ook amuses van de voorgerechten kunt bestellen. 10,50 euro voor 2 plakjes serranoham en wat sla is gewoon te veel. De amuse van serranoham daarentegen was dan weer vrij goed qua prijs/kwaliteit. Het hoofdgerecht was super. (20-03-2007 R. V. te Bilthoven)

goed | Sfeervol en lekker eten. Minpuntje was dat de risotto wat zout was, maar de gamba’s en de eendenborst waren heerlijk. Bediening erg vriendelijk, maar twee mensen voor een volle zaak is te weinig. (22-02-2007 M. H. te Rotterdam)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens