Who’s next

Who’s next Gast is cabaretier Hans Sibbel (Lebbis). Het hele kabinet doet vanavond bij Knevel en Van den Brink verslag van de honderd-dagen-tournee door Nederland. Wat vindt Lebbis van deze nieuwe pr-trend? Gaan we te veel Amerika achterna of is dit juist goed voor Nederland? Huub Stapel zei vrijdag: „Grijpman Groenink: alle commissariaten afnemen en met pek en veren het land uit.” Who’s Next: om 13.40, 17.45 en 00.00u. op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl. who’s next vandaag op tv Hans Sibbel ‘Lebbis’, cabaretier. Het hele kabinet zit vanavond bij Knevel en Van den Brink. Presentator Robert van de Roer vraagt Lebbis, mede-auteur van een boek met brieven aan Balkenende, wat hij vindt van deze nieuwe pr-trend. Gaan we teveel Amerika achterna of is dit juist goed voor Nederland? En: wat vindt hij van de daadkracht van de premier? RTL Z: 13.40, 17.45, 00.00 uur en de hele dag op nrc.nl en rtl.nl Vrijdag zei Huub Stapel: „Grijpman Groenink: alle commissariaten afnemen en met pek en veren het land uit.” Nederland, Amsterdam. 09-05-2005. Hans Sibbel (Lebbis), cabaratier. foto: John Schaffer/HH Hollandse Hoogte

Gast is cabaretier Hans Sibbel (Lebbis). Het hele kabinet doet vanavond bij Knevel en Van den Brink verslag van de honderd-dagen-tournee door Nederland. Wat vindt Lebbis van deze nieuwe pr-trend? Gaan we te veel Amerika achterna of is dit juist goed voor Nederland?

Huub Stapel zei vrijdag: „Grijpman Groenink: alle commissariaten afnemen en met pek en veren het land uit.”

Who’s Next: om 13.40, 17.45 en 00.00u. op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl.