Spurs verslaan in eerste finaleronde van NBA Utah Jazz

SAN ANTONIO, 21 mei. De basketballers van de San Antonio Spurs hebben gisteren de eerste finalewedstrijd tegen Utah Jazz in de Western Conference met 108-100 gewonnen. De Spurs beslisten de wedstrijd al in de eerste helft. Een schotpercentage van 66 procent leverde een voorsprong op van 19 punten. Die marge was net genoeg om een comeback van de Utah Jazz in de tweede helft te overleven. Topschutter bij de Spurs was Tim Duncan met 27 punten en tien rebounds. De Nederlandse Spurs-basketballer Francisco Elson speelde slechts een deel van de wedstrijd en kwam niet verder dan zes punten. De tweede wedstrijd in de best-of-seven serie is morgen en de uiteindelijke winnaar speelt tegen de kampioen van de Eastern Conference, Detroit Pistons of Cleveland Cavaliers.