Hevige gevechten in Noord-Libanon

Hevige gevechten in Noord-Libanon Tripoli. Libanese soldaten bestormden gisteren een appartement in de Noord-Libanese stad Tripoli tijdens een zoektocht naar leden van de extremistische Palestijnse groepering Fatah al-Islam. Bij daaropvolgende gevechten tussen de Libanese troepen en islamitische militanten in een nabijgelegen Palestijns vluchtelingenkamp kwamen zeker 48 mensen om het leven. Foto AFP Lees meer op pagina 6 Lebanese soldiers launch an assault on a building during clashes with the Palestinian 'Fatah al-Islam' group in the northern Lebanese city of Tripoli, 20 May 2007. At least 19 people were killed in fierce gunbattles in Lebanon today between soldiers and fighters from a shadowy Palestinian Islamic extremist group accused of links to Al-Qaeda. Lebanese troops launched an assault on a building in Tripoli where militants from Fatah al-Islam were holed up after a morning of deadly shootouts in the northern port city and and a nearby Palestinian refugee camp. AFP PHOTO/RAMZI HAIDAR AFP