6 Praktisch

Licht en snel droog Handdoeken van Xenos

Lichtgewicht handdoek

www.xenos.nl, vanaf 2,99 euro

Kamperen, velen gruwelen ervan. Het is afzien, het is vies, te veel insekten, te veel regen of juist een moordende zon. Kreperen is het en met vakantie heeft het allemaal niets te maken. Toch zijn er ook hordes mensen die dat alles voor lief nemen en kamperen als de ultieme ontspanning zien. Want wat is er mooier dan buiten leven, niet gehinderd door de vaatwasser die leeg moet, de badkamer die moet worden gesopt, de woonkamer die nodig moet worden opgeruimd? En de kampeerder die het een beetje slim aanpakt, heeft ook voldoende tijd voor zo’n gelukzalig moment van ontspanning. Wat bijvoorbeeld te denken van lichtgewicht handdoeken? Niet die zware badhanddoeken die na gebruik eindeloos moeten drogen, maar handzame microvezel doeken, in verschillende afmetingen verkrijgbaar, super absorberend maar ook weer supersnel droog. (NR)