5 LITERAIR CAFÉ

Stephan Enter is te gast Nederland, nabij Utrecht, 09-08-2006 Stephan Enter debuteerde in 1999 met de verhalenbundel Winterhanden die lovend werd ontvangen en genomineerd werd voor de Libris Literatuurprijs 2000. In april 2004 verscheen zijn eerste roman, Lichtjaren, die eveneens een Librisnominatie in de wacht sleepte. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS Cremers, Roger

Woorden bij van Wegen

Utrecht: Café Van Wegen. Tijd: 20.00u. Toegang: gratis, consumptie verplicht. Inl: www.slau.nl

Rudy Kousbroek is aanwezig met zijn zojuist uitgekomen fotoboek Het raadsel der herkenning. Kousbroek won in 1975 de PC Hooftprijs voor zijn gehele oeuvre dat inmiddels zo’n 40 werken omvat. Stephan Enter is te gast met zijn nieuwe boek Spel. Zijn vorige romans Winterhanden (1999) en Lichtjaren (2001) werden allebei genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Aansluitend vindt er een tweegesprek plaats met beide auteurs.