1 Uit eten met IENS

Mejuffrouw Janssen

Oudegracht a/d Werf 143, UtrechtTelefoon (030) 231 09 38Keuken open 16.30-22.00u.Frans/Hollands, gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 21,50 euroCategorie: aan het water

Geen verrassingen, maar wel een steeds wisselend geweldig lekker maandmenu met de keuze uit drie voor-, hoofd- en nagerechten. Uitstekend eten voor goede prijzen. Vooral de taart met noten en chocolade is een aanrader. Zowel aan het terras aan de Oudegracht als in de knusse werfkelder is het uitstekend zitten en kun je rekenen op een verzorgde avond. Kortom: ongedwongen uit eten in Utrecht-centrum.

goed | Leuke ambiance, een beetje gehorig (toch maar iets aan het plafond doen?). De kwaliteit is goed, met name het vegetarische menu is gevarieerd en leuk opgemaakt. Voor drie personen 120 euro kwijt, wat gezien de zeer goede wijn en een lekkere kop koffie toe een prima prijs-kwaliteitverhouding is. (22-03-2007 K. M. te Utrecht)

goed | Een prettige en intieme omgeving in die werfkelder aan de Oudegracht. Vriendelijk personeel, een gesorteerde menukaart, heerlijk eten, mooie wijn en een acceptabele rekening. (24-01-2007 O. de B. te Gouda)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens