Navigeren met Harman Kardon

navigatie_harmankardon_1.jpgJe zou denken dat er nu inmiddels genoeg gps-ontvangers op de markt zijn. Maar er blijven bedrijven die nu alsnog inspringen op de draagbare navigatierage. Bijvoorbeeld Harman Kardon, bekend van de betere hifi-installaties en entertainmentsystemen voor auto’s.
Hun nieuwste aanwinst is een portable navigatiestation dat de naam Guide + Play draagt. Deze gadget navigeert door heel Europa.  De kaarten zijn geïnstalleerd op een 2 GB flashdiskette, maar Harman Kardon gaat ervan uit dat de gebruiker van de Guide + Play ook geheugen gebruikt om onderweg mp3’tjes en videobestanden te bekijken. Dat laatste natuurlijk alleen op de parkeerplaats en niet in de rijdende auto. De specs: een tien inch scherm, USB 2.0 verbinding en een ingebouwde TMC-module voor actuele verkeersinformatie. Verkrijgbaar vanaf deze maand voor 499 euro.