‘Dingen van boven’

Fotograaf Ad Nuis bezoekt bijzondere bijeenkomsten. Vandaag in de twaalfde aflevering van ‘posters’ een bezoek aan de paranormale beurs Sunflower in Tiel.

‘Dingen van boven’ Tekst en foto’s Ad Nuis Fotograaf Ad Nuis bezoekt bijzondere bijeenkomsten. Vandaag in de twaalfde aflevering van ‘posters’ een bezoek aan de paranormale beurs Sunflower in Tiel. In Het AVGN gebouw in Tiel is de Paranormale Beurs Sunflower georganiseerd door Betty Hart. Op haar kaartje staat: „De zon die U zoekt mag ik voor U zijn”. Betty heeft het niet gemakkelijk gehad: op 8-jarige leeftijd kreeg ze een klaplong en heeft twee bijna doodervaringen gehad. Ze krijgt al meer dan 30 jaar „dingen door van boven”. Haar moeder had het, haar zoon heeft het, ook al doet hij er niets mee. De meeste mensen komen als hun leven in de knoop zit; na een scheiding of het verlies van een dierbare. Ze stelt geen vragen maar legt gewoon de kaarten. Een huis, een boom en een beer betekenen niet veel goeds: ziekenhuisopname. Haar sinds 5 jaar verlamde broer was sceptisch over haar gaven. Als een wonder kwam een bevriend medium na jaren weer op haar pad. Hij behandelde haar broer, die weer kan lopen. Tekst en foto’s Ad Nuis Serie Posters/ Paranormale beurs/ Tiel Nuis, Ad

In Het AVGN gebouw in Tiel is de Paranormale Beurs Sunflower georganiseerd door Betty Hart. Op haar kaartje staat: „De zon die U zoekt mag ik voor U zijn”. Betty heeft het niet gemakkelijk gehad: op 8-jarige leeftijd kreeg ze een klaplong en heeft twee bijna doodervaringen gehad. Ze krijgt al meer dan 30 jaar „dingen door van boven”. Haar moeder had het, haar zoon heeft het, ook al doet hij er niets mee. De meeste mensen komen als hun leven in de knoop zit; na een scheiding of het verlies van een dierbare. Ze stelt geen vragen maar legt gewoon de kaarten. Een huis, een boom en een beer betekenen niet veel goeds: ziekenhuisopname. Haar sinds 5 jaar verlamde broer was sceptisch over haar gaven. Als een wonder kwam een bevriend medium na jaren weer op haar pad. Hij behandelde haar broer, die weer kan lopen.

Tekst en foto’s Ad Nuis