Who’s next

Who’s next. Gast is Huub Stapel, acteur. Het FotoFestival Naarden is begonnen. Vijftien foto’s uit In Beeld, de dagelijkse rubriek in het hart van nrc.next, worden daar tentoongesteld. Welke foto is Stapel het meest bijgebleven? Rosalie van Breemen zei woensdag: „Sarkozy is een schat van een man en een typische Fransman omdat hij van veel vrouwen houdt. Gelukkig maar.” Who’s Next: 13.40, 17.45 en 23.50u. op RTL 7 en via nrc.nl. Photo and Copyright Roger Cremers 22-09-2003 Huub Stapel in zijn achteruin aan de Palestrinastraat te Amsterdam. Acteur. Cremers, Roger

Gast is Huub Stapel, acteur. Het FotoFestival Naarden is begonnen. Vijftien foto’s uit In Beeld, de dagelijkse rubriek in het hart van nrc.next, worden daar tentoongesteld. Welke foto is Stapel het meest bijgebleven?

Rosalie van Breemen zei woensdag: „Sarkozy is een schat van een man en een typische Fransman omdat hij van veel vrouwen houdt. Gelukkig maar.”

Who’s Next: 13.40, 17.45 en 23.50u. op RTL 7 en via nrc.nl.