TonstenT

Eigen nieuws

Ik ga vaak naar Venwoude (in Lage Vuursche). Daar is een bos en TonstenT ligt ook in dat bos. Je kunt er naar toe op de eerste en derde zondag van de maand. Ik ga er elke derde zondag van de maand naar toe omdat het dan speciaal is, het is dan Thema. Over het thema van 18 maart 2007 heb ik al een stukje geschreven. Dat kan je bekijken op de website: www.kumararigpa.nl. Het is een vreemde naam maar op de site kan je lezen wat het betekent. Ik vind TonstenT heel leuk omdat het in een heel mooi stukje natuur is en ik doe er ook veel spelletjes, zoals verstoppertje en bomentikkertje en heel vaak gewoon tikkertje. Ik heb er ook gesmeed, het was heel moeilijk maar na een tijdje had ik het wel onder de knie. Wat ik ook heel leuk vind is dat je voor dat we beginnen nog even helemaal tot rust kan komen. Dat doe je met hele aardige mensen. Ik schrijf dit omdat ik het leuk zou vinden als meer kinderen komen. Kom je ook?

Nieuws uit de natuur van Janneke Broeders, 11 jaar, vanuit Venwoude