Radio Voorkeur

Desmet live. Selectie uit eerdere interviews, o.a. met Jan Donkers over de Amerikaanse schrijver James Salter in wiens verhalen de verhouding tussen mannen en vrouwen centraal staat. Verder met journalist Willem Oosterbeek over zijn boek Vet vast - Het leven in jeugdinrichting De Doggershoek en met Ann Meskens, filosofe en publiciste, die een boek schreef over haar levenslange voorliefde voor de films van Jacques Tati: De passie van Ann Meskens. Tati. Radio 5, 18.02-19.50u.

De Avonden. Gesprek met regisseurs Frank van den Engel en Marsja Novikova over Tussen Hemel en Aarde, een documentaire die de invloed van het dictatoriale regime in Oezbekistan op twee circusfamilies toont. Verder beoordelen de juryleden Marieke Groen en Jan van Mersbergen het verhaal Spijbelen van Pia de Jong en Wim de Bie over recent gepubliceerde ‘Bieslog’-berichten. Radio6, 20.02-22.00u.

Legendarisch live. In de serie historische optredens van fameuze popartiesten een concert van Dr. John uit 1990, met o.a. Making Whoopee en Right place, wrong time. Radio 2, 23.05-0.05u.