Brandweerliefde

Brandweerliefde Eigen nieuws Omdat ik zo van ‘brandweers’ houd en omdat ze zo lief zijn en alle mensen redden uit de huizen, die in brand staan, heb ik een tekening gemaakt van zes brandweermannetjes in hun brandweerauto. Laatst was de brandweer bij ons op school, maar de school stond niet in brand en was niet overstroomd. We mochten wel achter het stuur zitten en ik mocht op de pomp zitten! Vurig nieuws van Caspar van Lookeren Campagne, 5 jaar, uit Ruurlo

Eigen nieuws

Omdat ik zo van ‘brandweers’ houd en omdat ze zo lief zijn en alle mensen redden uit de huizen, die in brand staan, heb ik een tekening gemaakt van zes brandweermannetjes in hun brandweerauto. Laatst was de brandweer bij ons op school, maar de school stond niet in brand en was niet overstroomd. We mochten wel achter het stuur zitten en ik mocht op de pomp zitten!

Vurig nieuws van Caspar van Lookeren Campagne, 5 jaar, uit Ruurlo