Adoptiekuikens

Adoptiekuikens Kort nieuws In Amman, een plaats in Jordanië zorgt Nimra, een eenjarige poes, behalve voor haar eigen kittens ook voor zeven kuikentjes. De echte moeder van de kuikentjes is gestorven. Nimra speelt ook met de kuikentjes. Als de kuikentjes uitgespeeld zijn kruipen ze, samen met de jonge poesjes, tegen Nimra aan, die dan zachtjes spint. (foto Reuters) Nimra, a one year old cat, plays with chicks in Amman May 13, 2007. Nimra has been taking care of seven chicks after their mother's death a month ago. REUTERS/Ali Jarekji (JORDAN) REUTERS

Kort nieuws

In Amman, een plaats in Jordanië zorgt Nimra, een eenjarige poes, behalve voor haar eigen kittens ook voor zeven kuikentjes. De echte moeder van de kuikentjes is gestorven. Nimra speelt ook met de kuikentjes. Als de kuikentjes uitgespeeld zijn kruipen ze, samen met de jonge poesjes, tegen Nimra aan, die dan zachtjes spint. (foto Reuters)