6 Verlichten

Verlicht je scheerlijn ledlampje

Tentled

Kampeerwinkels 14,95 euro per twee stuks www.tentled.nl

Er waren al ledlampen voor in huis en voor op je fiets. Nu zijn er ook ledlampjes voor tijdens het kamperen. De Tentled. Dit lampje, in de vorm van een visje, kan bevestigd worden aan de scheerlijnen van een tent. Volgens de makers zal dankzij het lampje „in het donker struikelen over scheerlijnen en tentharingen tot het verleden behoren.” Het lampje is handig in gebruik. Doordat er een lichtsensor in het aparaatje zit, hoef je de lamp niet zelf in of uit te schakelen. De sensor stemt tevens de lichtintensiteit op de omgeving af. Des te donkerder het buiten wordt, des te feller het lampje gaat branden. Als je de lamp net uit de verpakking haalt kan het even duren voordat het apparaatje licht geeft. Houd het lampje dan even bij een andere lichtbron. „Het apparaatje heeft enkele minuten licht nodig om zich te resetten”, aldus de uitvinders. (RH)