1 uit eten met iens

Restaurant Brasserie Villa Sonsbeek

Arnhem: Tellegenlaan 3Telefoon (026) 446 52 00Keuken open wo-zo 12.00-21.30u.Gem. prijs 3-gangen à la carte 32,50 euro Categorie: Klassieker

Deze prachtige villa in Stadspark Sonsbeek in Arnhem heeft een brasserie voor lunchers of borrelaars en een restaurant voor het serieuzere werk. De Franse keuken kan zich meten met de grote namen in de hoofdstad van Gelderland. De voorafjes en diners worden erg mooi opgediend, en het eten smaakt duivels lekker. Het decor mag echter wel wat sfeervoller.

uitstekend | Niet alleen de gerechten waren uitstekend, maar ook de wijnen via het wijnarrangement. Maar ook de deskundige manier waarop een en ander werd toegelicht door de gastheer was prettig. En dit alles tegen een aanvaardbare prijs. (08-03-2007 J. van G. te Beuningen)

uitstekend | Over het menu niets dan goeds: heerlijk zachte roodbaars, kalfsvlees en- zwezerik met lekkere groente en een uitgebreid dessert. Bediening was perfect. Attent, maar niet opdringerig. Kortom; heerlijk ontspannen gegeten. (24-02-2007 H. S. te Doorwerth)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens