who’s next

who’s next Rosalie van Breemen, presentatrice, schrijfster en ex van Alain Delon. Nicolas Sarkozy krijgt vandaag de sleutels van het Elysée. Presentator Monique Snoeijen vraagt Van Breemen wat volgens haar gaat veranderen nu hij president is. En wat is haar verder opgevallen in nrc.next? Geert Wilders zei gisteren: ,,Ik word gek van al die moskeeën. Die toeterende gebedshuizen passen niet bij de Nederlandse cultuur.” Morgen, Hemelvaartsdag, is de eerste Best of Who’s Next van 2007 te zien, met hoogtepunten uit de uitzendingen van de afgelopen weken. Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur, 17.45 en 00.00 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl. ‘Die toeterende gebedshuizen passen niet bij onze cultuur’ who’s next vandaag op tv Rosalie van Breemen, presentatrice, schrijfster en ex van de Franse acteur Alain Delon. Van Breemen woont al meer dan twintig jaar in Frankrijk. Presentator Monique Snoeijen vraagt wat er volgens haar gaat veranderen nu Sarkozy president is. Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur, 17.45 en 00.00 uur op RTL 7 en permanent via de websites nrc.nl en rtl.nl. Geert Wilders zei gisteren: RTL 5, 'Ex Wives Club'. Foto: Rosalie van Breemen Uitzending: vanaf maandag 19 maart, tussen 21.30 en 22.30 uur. Deze foto is vrij van rechten voor publicatie bij redactionele artikelen. Naamsvermelding verplicht: Nick van Ormondt.

Rosalie van Breemen, presentatrice, schrijfster en ex van Alain Delon. Nicolas Sarkozy krijgt vandaag de sleutels van het Elysée. Presentator Monique Snoeijen vraagt Van Breemen wat volgens haar gaat veranderen nu hij president is. En wat is haar verder opgevallen in nrc.next?

Geert Wilders zei gisteren: ,,Ik word gek van al die moskeeën. Die toeterende gebedshuizen passen niet bij de Nederlandse cultuur.”

Morgen, Hemelvaartsdag, is de eerste Best of Who’s Next van 2007 te zien, met hoogtepunten uit de uitzendingen van de afgelopen weken.

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur, 17.45 en 00.00 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl.