Traagheid

Traagheid Voor de expositie De ontdekking van de traagheid verzamelde kunstenaar Marjan Teeuwen een imposante hoeveelheid slome videokunst. De traagheid in deze werken is soms zenuwtergend, maar levert ook wonderschone beelden op. Er is werk te zien van ruim vijfentwintig kunstenaars, onder wie Hans op de Beeck, Sylvie Zijlmans en Jeroen Kooijmans. Het is dus verstandig om flink wat tijd uit te trekken om al dat stils goed op je te laten inwerken. De ontdekking van de traagheid. t/m 20 mei in KW 14, Waterstraat 16, Den Bosch. Vr t/m zo 13-17u. Den Haag, 23/01/04. Hans op de Beeck, kunstenaar. Foto Leo van Velzen/Nrc.Hb.

Voor de expositie De ontdekking van de traagheid verzamelde kunstenaar Marjan Teeuwen een imposante hoeveelheid slome videokunst. De traagheid in deze werken is soms zenuwtergend, maar levert ook wonderschone beelden op. Er is werk te zien van ruim vijfentwintig kunstenaars, onder wie Hans op de Beeck, Sylvie Zijlmans en Jeroen Kooijmans. Het is dus verstandig om flink wat tijd uit te trekken om al dat stils goed op je te laten inwerken.

De ontdekking van de traagheid. t/m 20 mei in KW 14, Waterstraat 16, Den Bosch. Vr t/m zo 13-17u.